Rijwiel Hulpmotor Club Nederland

RHC

 

Dit is een nieuws pagina.

RHC Nieuws!


Terug naar overzicht

03-09-2020

Hulpmotor treffen Stramproy gaat (in afgeslankte vorm) door!!

Beste hulpmotorliefhebber,Om het tweede weekend van september niet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben we besloten toch een afgeslankt hulpmotoren treffen te organiseren.

De opzet is als volgt:

1. Net als andere jaren zetten we twee routes uit, één op de zaterdagmiddag (±40km) en één op de zondag (±60km). We maken daarbij gebruik van het fietsrouteknooppuntennetwerk. De route is dus bewegwijzerd, zodat we niet in een groep hoeven te rijden. We starten vanuit het kerkplein in Stramproy, dus niet vanuit het gebruikelijke adres.
2. Aantal deelnemers maximaal 45
3. Alleen deelname bij aanmelding vooraf via e-mail: hulpmotor@hetnet.nl, uiterlijk dinsdag 8 september. Na aanmelding ontvangt u een bericht, waarin we aangeven of u kunt deelnemen.
4. Er is geen volgwagen (alleen noodnummer)
5. We plannen geen gezamenlijke pauzes, maar onderweg zijn er voldoende horecagelegenheden om op eigen initiatief te stoppen voor een hapje of een drankje. Ook kunt u gebruik maken van een lunchpakket. Als u dit op voorhand aangeeft zorgen wij ervoor dat er tegen een kleine vergoeding een lunchpakket voor u klaarligt, bij de start (alleen op zondag).
6. Wie wil kamperen verwijzen we naar de adressen op de website (http://www.hulpmotor.net/index_bestanden/Overnachten.htm). Het merendeel zal bij Molenbroek in Stramproy kamperen/overnachten.
7. Er is dus helaas geen thema, loterij, geen BBQ, geen onderdelenverkoop, geen georganiseerd avondprogramma. We faciliteren dus enkel de ritten.


We stellen het zeer op prijs als u deelneemt met een fiets met hulpmotor.

Uiteraard gaan we er van uit dat u de coronaregels respecteert:

Blijf thuis als u klachten heeft die passen bij corona;
Was uw handen regelmatig 20 seconden lang met water en zeep (bijvoorbeeld als u naar buiten gaat, als u weer terugkomt of als u uw neus heeft gesnoten);
Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze daarna weg en was uw handen;
Schud geen handen;
Houd 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van elkaar


Groet,

Team Hulpmotoren Treffen StramproyTerug naar overzicht


E-mail
Info