2C8AZMHZ94952075F326271A1C33
 
 

Rijwiel Hulpmotor Club Nederland

RHC

RHC Ruil en praatmiddag, 3 November 2019


 

Onze succesvolle  ruil- en praatdag wordt zoals u van ons gewend bent wederom gehouden in Het Dorpshuis, Fetha 16 te Vreeland op zondag 3 november a.s. 

Met aandacht en concentratie dienen standhouders geheel naar hun wens hun stands op te kunnen bouwen. 

Het is daarom niet toegestaan om haantje de voorste te zijn, door reeds voor de deur te trachten met hen handel te drijven. 

Het bestuur zal er persoonlijk op toezien dat dit niet gebeurt. Per slot van rekening dienen standhouders ook met tevredenheid terug te kunnen kijken op deze dag. 

Voor standhouders gaat daarom de deur om 10.00 uur open.

Voor RHC-leden is dat 11.00 uur

Wat praten betreft:                                         

Technische problemen krijgen op toerritten door tijdgebrek niet altijd de aandacht die ze verdienen. Als je op een hulpmotor rijwiel rijdt met al die herrie aan je  hoofd, praat het wat moeilijker dan in een ontspannen sfeer van mens tot mens op de RHC ruil en praatdag. 

De afgelopen periode hebben we weer wat nieuwe leden bij RHC mogen verwelkomen. Speciaal voor hen, en vooral de beginnende leden wil ik op het hart drukken toch maar vooral te komen als ze met een probleem zitten. 

Vele leden samen weten meer dan een, dus we kunnen van elkaar leren. 

Dit geldt niet alleen voor de beginners, ook ouderen kunnen nog wel eens wat deskundig advies gebruiken, en ik kan u verzekeren heel wat geleerd te hebben sinds ik RHC lid werd, maar nog steeds niet uitgeleerd ben.

Dus als u ergens problemen mee hebt? Stel gerust vragen. 

En als u ergens een oplossing voor weet? Deel die kennis.  

Niet alle informatie is op internet te vinden. Onderschat onze RHC onderonsjes dus niet. 

Ook ik ben bij uitzichtloze restauratieproblemen en met onderdelen vaak door leden geholpen.

Tafels:

Wilt u over een tafel beschikken?                                                              Reserveer dan vooraf en klik Hier

 

Hoe er te komen:

De RHC ruil- en praatmiddag wordt gehouden in het Dorpshuis te Vreeland

Fetha 16 3633CT Vreeland

 

Het Dorpshuis is te bereiken door op de provincialeweg N201, zowel uit de richting Hilversum als Aalsmeer, de afslag Vreeland te nemen. U rijdt dan op de Singel, na ca. 250 meter rechtsaf de Spoorlaan in, na ca. 290 meter linksaf Fetha in, vervolgens na ca. 90 meter is de aankomst bij het Dorpshuis. 

 

Naud Aendekerk                                                

E-mail
Info